BNS Data Logistics organiseert een inspirerende middag in samenwerking met onze gewaardeerde partner Connection Technology Systems (CTS).

Graag verwelkomen we u op donderdag 25 april vanaf 12:30 tot ongeveer 17:30 uur. bij accommodatie Green Village, Blokhoeve 7 te Nieuwegein.

Er verandert nogal wat in onze thuisnetwerken. Hogere snelheden, groter dataverbruik, AI, WIFI7. Dat alles gaat een enorme invloed hebben op de manier waarop we leven maar zeker ook wat we vragen van het thuisnetwerk. Zijn we daar wel op  ingericht, wat is er nodig om aan de vraag naar data te blijven voldoen?
Dit evenement belooft een frisse blik op de toekomst van onze digitale thuisomgevingen te bieden, met inzichten van vooraanstaande experts in het veld en met een knipoog naar koffie.

12:30 uur
We beginnen de middag met een hartelijk welkom en een smakelijke lunch, waar u de kans krijgt om alvast kennis te maken met andere genodigden.

13:15 uur
Louk Notten (BNS) opent het event en zorgt met zijn introductie dat iedereen vanaf moment één al in verbinding staat met elkaar.

Aansluitend zal Cees Links in een lezing zijn visie op de toekomst van draadloze communicatie in onze digitale leefomgeving delen. Als pionier op het gebied van wifi-technologie behaalde hij toonaangevende prijzen met zijn ontdekkingen.

Daarna zal Bastiaan Kuijlaars van BNS Data Logistics de koppeling maken van duurzame verbindingen naar duurzame koffie!

Verrassend? Zeker!

Er is maar weinig wat zoveel gemeen heeft met WIFI als koffie!

Beide zijn essentieel in ons dagelijks leven, met beide starten we routinematig onze dag op. Bij alle twee moet je verstand hebben van techniek en bij zowel de één als de ander, kan je naar eigen voorkeur een aanpassing maken.

U wordt dan ook meegenomen in een interactieve koffiebelevenis met Single Estate. En ook hier zullen we de link leggen naar connectie, duurzaamheid en techniek.

Na de experience van het zwarte goud zal onze partner Connection Technology Systems u meenemen naar de wereld van briljante, huidige en toekomstige oplossingen voor de last mile van connectiviteit.

17:00 uur
We sluiten het evenement af met een borrel, waar u in een ontspannen sfeer kunt napraten en connecties kunt verdiepen.

Mis deze unieke kans niet om inzicht te krijgen in de toekomst van onze digitale thuisnetwerken en om te netwerken met gelijkgestemden en experts uit de industrie.
Graag vragen we u uw aanwezigheid te bevestigen door een mail te sturen naar: aanmelden@bns.nl