Welkom bij BNS Data Logistics BV:

Uw Partner in Grensverleggende Connectiviteit en Duurzame Groei

Bij BNS Data Logistics BV zetten we de norm voor de toekomst van connectiviteit en duurzaamheid. Wij zijn niet alleen een bedrijf, maar een beweging die gedreven wordt door innovatie, verantwoordelijkheid en een onwrikbare toewijding aan het creëren van waarde. Wij bundelen onze krachten om uw bedrijf vooruit te helpen en te leiden naar nieuwe hoogten van succes en impact.

Onze missie is eenvoudig maar krachtig:” Maximizing Product Lifecycles, Minimizing Footprints”. Met een unieke benadering bieden we hoogwaardige diensten, variërend van de distributie van IT-producten tot geavanceerde inbound logistics en doordachte refurbishment, allemaal gericht op waarde creatie en duurzame oplossingen. Wij omarmen technologische vooruitgang en data gedreven inzichten om producten een tweede, derde of zelfs vierde leven te geven, terwijl wij de markt leiden in connectiviteit en circulaire economie.

Wij zijn meer dan een distributeur of een logistieke dienstverlener; wij zijn uw strategische medestander in het vormgeven van een betere, groenere toekomst.

Wat ons onderscheidt, is onze diepgewortelde toewijding aan duurzaamheid en innovatie. Wij omarmen technologische vooruitgang en data gedreven inzichten om uw producten een tweede, derde of zelfs vierde leven te geven. En wij leveren de meest duurzame oplossingen in de markt op het gebied van connectiviteit, Ons circulaire economie-model streeft naar minder verspilling, meer efficiëntie en een positieve impact op het milieu. Met onze bewezen staat van dienst en decennialange ervaring, hebben wij de kennis en expertise om uw producten te transformeren en te versterken.

Maar wij zijn meer dan alleen technologie. Wij zijn een team van visionairs, doeners en change-makers. Wij geloven in samenwerking en partnerschap. Wij geloven in het luisteren naar uw behoeften en het leveren van oplossingen die verder gaan dan verwachtingen. Onze betrokkenheid bij uw succes is onze drijvende kracht, en wij zijn er trots op om uw groeipartner te zijn. Bij BNS Data Logistics BV draait alles om het bouwen van bruggen tussen technologie, duurzaamheid en succes. Wij verwelkomen u om samen een positieve impact te creëren. Sluit u aan bij ons terwijl we samenwerken om producten te transformeren, connectiviteit te optimaliseren en een duurzame toekomst te bouwen.

Bekijk onze animatie

Onze visie

“Bij BNS Data Logistics BV streven we ernaar om wereldwijd de toonaangevende pionier en katalysator te zijn voor een nieuwe norm in duurzame connectiviteit en productlevenscyclusbeheer. Onze visie is gebaseerd op de overtuiging dat de kracht van technologie en verantwoordelijkheid samenkomen om een betere wereld te creëren. We verbeelden een toekomst waarin producten niet alleen worden gemaakt om te presteren, maar om te blijven presteren, waarin elke schakel van de logistieke keten bijdraagt aan een circulaire economie en waarin onze innovatieve benadering het verschil maakt in de levens van mensen en onze planeet.

In deze visie streven we ernaar om onze klanten en partners te inspireren en te begeleiden in het omarmen van duurzaamheid als een integraal onderdeel van hun bedrijfsstrategie. We willen een wereldwijde beweging aanwakkeren waarin bedrijven niet alleen producten leveren, maar ook verantwoordelijkheid nemen voor hun impact op het milieu en de samenleving.

Met onze data-gestuurde benadering, innovatieve technologieën en uitgebreide dienstverlening, zien we een toekomst voor ons waarin productlevenscycli worden gemaximaliseerd, ecologische voetafdrukken worden geminimaliseerd en waarin duurzaamheid, groei en succes naadloos samenkomen.

Samen met onze klanten, partners en medewerkers streven we naar een wereld waarin de connectiviteit van vandaag de toekomst van morgen voedt, waarin waarde wordt gecreëerd zonder afbreuk te doen aan onze planeet, en waarin onze gezamenlijke inspanningen een blijvende erfenis van duurzaamheid en vooruitgang achterlaten.”

 

Historie

2023

BNS warehouse managementsysteem “Cosmos” verwerkt miljoenste pallet.

2019

Plaatsing van 2.304 zonnepanelen op het dak van ons warehouse in Vianen.

2018

Het eerste pakket vanaf de nieuwe Duitse vestiging in Neuss wordt verstuurd. In Nederland staat de teller op 8 miljoen.

2015

Toevoeging refurbishment diensten aan het fulfilment portfolio.

2008

Opening van BNS Distribution UK in Wigan, de Britse hoofddistributeur van het merk Grandstream.

2007

Start van de fulfilment activiteiten en implementatie van de eerste versie van Cosmos, het in-huis ontwikkelde WMS systeem.

2007

Introductie van autoprovisioning-diensten, waarmee het voor klanten mogelijk wordt om apparatuur op afstand te beheren, te controleren, nieuwe firmware te upgraden en bij te werken.

2006

De naam veranderd in BNS Data logistics, leverancier van een breed pakket aan connectiviteitsoplossingen.

1999

BNS start als distributeur van Cisco accessoires onder de naam Top Data cables & services.

ISO-Certificering

Wanneer wij zeggen dat we er alles aan doen om de ultieme product lifecycle te creëren, dan menen we dat ook echt. Wij zijn daarom trots op onze ISO-certificering:
Ons bewijs voor informatiebeveiliging.