Bij BNS Data Logistics doen er we alles aan om de ultieme product lifecycle te creëren.

Onze fulfilmentservice COSMOS bestaat uit verschillende goed ontworpen focus gebieden die je in staat stellen te concentreren op wat echt belangrijk is: jouw kernactiviteit. Op die manier stellen we hedendaagse pioniers in staat om de helden van morgen te worden.

Bekijk onze animatie

Onze visie

De oprechte overtuiging dat data nooit liegt, zit in onze kern. Wij zien een product lifecycle als een complex en ordelijk systeem, net als het heelal. Of, zoals wij het liever noemen, de kosmos. Met onze duurzame en flexibele manier van werken kunnen we de levenscyclus van jouw technologisch  product maximaliseren en tegelijkertijd de voetafdruk ervan minimaliseren.

Hierdoor helpen wij onze klanten duurzamer en milieuvriendelijker te zijn. Dat doen wij door oude producten te refurbishen maar ook door de logistieke keten zo efficiënt mogelijk in te richten dat geen kostbare grondstoffen verspilt worden.

En met de volledige focus van onze experts, want het zit in ons DNA om te observeren, te analyseren en aan te passen. Als strategisch fulfilmentpartner is totale ontzorging onze primaire doelstelling. Samen streven we naar de beste resultaten voor jouw product lifecycle doelstellingen. Wij geloven dat onze ongeëvenaarde en datagedreven uitvoering van de product lifecycle de perfecte harmonie creëert tussen people, planet en profit.

Historie

2023

Cosmos verwerkt miljoenste pallet.

2019

Plaatsing van 2.304 zonnepanelen op het dak van ons warehouse in Vianen.

2018

Het eerste pakket vanaf de nieuwe Duitse vestiging in Neuss wordt verstuurd. In Nederland staat de teller op 8 miljoen.

2015

Toevoeging refurbishment diensten aan het fulfilment portfolio.

2008

Opening van BNS Distribution UK in Wigan, de Britse hoofddistributeur van het merk Grandstream.

2007

Start van de fulfilment activiteiten en implementatie van de eerste versie van Cosmos, het in-huis ontwikkelde WMS systeem.

2007

Introductie van autoprovisioning-diensten, waarmee het voor klanten mogelijk wordt om apparatuur op afstand te beheren, te controleren, nieuwe firmware te upgraden en bij te werken.

2006

De naam veranderd in BNS Data logistics, leverancier van een breed pakket aan connectiviteitsoplossingen.

1999

BNS start als distributeur van Cisco accessoires onder de naam Top Data cables & services.

ISO-Certificering

Wanneer wij zeggen dat we er alles aan doen om de ultieme product lifecycle te creëren, dan menen we dat ook echt. Wij zijn daarom trots op onze ISO-certificering:
Ons bewijs voor informatiebeveiliging.