Vandaag kondigt BNS Data Logistics BV (BNS), de toonaangevende totaalleverancier op het gebied van oplossingen voor thuisnetwerken, met trots een
significant partnerschap aan met Eero voor de Benelux-markt. Eero, een Amazon-bedrijf, is een gerenommeerde leider in de Wi-Fi-oplossingenmarkt. BNS kondigt partnerschap aan met Eero
Deze strategische alliantie is bedoeld om de beschikbaarheid van Eero’s innovatieve internetoplossingen uit te breiden voor Internet Service Providers (ISP’s), kleine en middelgrote bedrijven (MKB’s) en consumenten.

Door de expertise van BNS, in de Benelux-thuisnetwerken, te combineren met het toonaangevende productaanbod van Eero, heeft deze samenwerking tot doel naadloze internet connectiviteit te garanderen met ongeëvenaarde reikwijdte en betrouwbaarheid.

Binnen de samenwerking zal BNS zich focussen op een 3-tal markten:

  • Eero voor ISP’s: Speciaal afgestemd op de markt van ISP’s, biedt de Eero voor Internet Service Providers een oplossing in combinatie met Eero-hardware geavanceerde mesh Wi-Fi-mogelijkheden, wat zorgt voor een bredere en consistentere dekking voor consumenten. ISP’s kunnen nu eenvoudig toegang krijgen tot Eero’s technologie en deze inzetten via BNS Data Logistics BV, waardoor hun klanten overal in huis een consistent sterk signaal ontvangen voor streaming, gamen en werken.
  • Eero voor bedrijven: Eero voor bedrijven combineert wereldklasse mesh Wi-Fi-hardware met intuïtieve bedrijfssoftware om een oplossing te bieden die perfect is voor kleine bedrijven die op zoek zijn naar een gebruiksvriendelijk Wi-Fi-systeem dat naadloos werkt van begin tot eind.
  • Eero voor installateurs:  Het Eero voor Pro Installateurs softwarepakket maakt het gemakkelijker om apparaten in te stellen, netwerken te beheren, inzichten te verkrijgen, klantrelaties te onderhouden, facturering te minimaliseren en contact te maken met de klantenservice.

Bastiaan Kuijlaars, Managing Director van BNS Data Logistics BV, gaf commentaar op de overeenkomst: “Onze samenwerking met Eero markeert een belangrijke mijlpaal voor BNS Data Logistics BV. We zijn altijd toegewijd geweest aan het bieden van topoplossingen aan onze klanten, en met Eero’s innovatieve mesh Wi-Fi-oplossing kunnen we ervoor zorgen dat onze klanten de beste internetconnectiviteitsoplossingen ontvangen. Dit is vooral cruciaal in het digitale tijdperk van vandaag, waar consistente en brede dekking van het grootste belang is.”

Over BNS Data Logistics BV:

BNS Data Logistics BV is een toonaangevende internationale leverancier van geavanceerde telecommunicatieoplossingen voor thuis- en bedrijfsnetwerken. Met diepe wortels in de telecomindustrie heeft men een reputatie opgebouwd van een “Can do”-mentaliteit en voor het leveren van een professionele en betrouwbare service in de telecomindustrie op het gebied van producten, oplossingen en fulfillmentdiensten.

Over Eero:

Eero werd in 2014 opgericht in San Francisco om een betere WiFi-oplossing voor consumenten te bieden, snel, betrouwbaar, veilig en toekomstbestendig. Weinig – zo niet geen – van de grotere netwerkbedrijven hadden destijds een mesh WiFi-systeem voor de consumentenmarkt uitgebracht. Amazon nam in 2019 Eero over.
Na de introductie van het eerste thuis mesh wifi-systeem blijft Eero connectiviteitsoplossingen creëren voor consumenten, bedrijven en internet serviceproviders, en staat het bekend om bekroonde hardware en software. Voor meer informatie, bezoek http://www.eero.com.