Snelle verzending & tevreden klanten

Met 20+ jaar ervaring in de logistieke branche, weten we exact wat er nodig is om snelle verzending en tevreden klanten te realiseren.

Warehouse

Om een efficiënte en betrouwbare verzending te kunnen waarborgen is een gestructureerd warehouse en goede planningssoftware vereist. Daarom hebben we ons eigen Warehouse Management Systeem ontwikkeld, Cosmos. Dit geautomatiseerde systeem zorgt voor continuïteit, betrouwbaarheid en snelheid in de verwerking van de constante stroom van orders.

Fulfilment

BNS Cosmos verzorgt het complete fulfilment proces voor klanten, zodat zij zich kunnen focussen op hun core business. Dit is maatwerk, aangezien geen fulfilmentproces hetzelfde is. Uitgangspunt in het proces van ‘binnenkomende order’ tot en met ‘geleverd bij de klant op de stoep’ zijn 4 fasen: orderverwerking, assemblage (prepack of transformatie), inpakken en verzenden.

Alles-in-één-pakket

Een specialisme van BNS Cosmos is het samenstellen van een alles-in-één pakket. Hierbij stelt BNS het hele pakket voor de klant samen: naast de hoofditems ook zaken als een handleiding en accessoires (zoals kabels en batterijen). Zelfs voor de verpakking zelf wordt een commercieel ontwerp gemaakt dat in lijn is met de branding van de klant.

Verzending

Voor de verzending wordt gebruik gemaakt van alle bekende pakketvervoerders, waaronder DHL, PostNL, GLS, DPD en UPS. Uiteraard ondergebracht in een geautomatiseerde koppeling met Cosmos, zodat alle verzendgegevens (Track&Trace) realtime inzichtelijk zijn. De standaard voor verzending is Same day shipping waarbij spoedorders tot laat op de dag worden geaccepteerd.


Neem contact op

Heb je vragen over onze diensten en wil je meer komen te weten? Neem contact met ons op.