Altijd een passende oplossing

Met meer dan 20 jaar ervaring weten onze experts het proces van inbound logistics optimaal voor te bereiden én uit te voeren. Voordat we alles in werking zetten, inventariseren we eerst de exacte behoeften om vervolgens het logistieke proces van A tot Z te plannen en te regelen. Met een internationaal netwerk van vaste contacten weten we altijd een passende oplossing te vinden.

MRP

Met Materials Requirements Planning (MRP) maken we voor klanten inzichtelijk welke én hoeveel producten en/of componenten nodig zijn voor een juiste bevoorrading.

 

Inkoopoplossingen

Vervolgens zoeken we naar de beste inkoopoplossingen. Hierbij zijn het vaststellen van de juiste productspecificaties en het vinden van een betrouwbare leverancier prioriteit nummer één. In samenspraak met de klant beoordelen we deze leveranciers op zaken als productkwaliteit, duurzaamheid, sociaal personeelsbeleid en informatiebeveiliging. Eventueel middels een leveranciersaudit ter plaatse.

Transport

Ook het transport, inclusief inklaring en douaneafwikkeling, nemen we graag uit handen. We streven naar veilige, efficiënte en duurzame import. Daarbij bieden we bonded warehousing aan als optie, zodat importheffingen nog niet direct betaald hoeven te worden.


Neem contact op

Heb je vragen over onze diensten en wil je meer komen te weten? Neem contact met ons op.