De telefonie, internet en energieleverancier zocht een partij die hen volledig kon ontzorgen in de logistiek van hun internetproducten. BNS  levert een totaalpakket aan lifecycle fulfilment diensten die, naast (retour)logistiek, ook bijvoorbeeld refurbishment en recycling processen omvat. Daarnaast voorziet BNS de uit te leveren modems van de juiste configuratie en sturen deze, met bijbehorende randapparatuur uit. Deze combinatie was de belangrijkste reden voor Message To The Moon om voor de partnerovereenkomst met BNS te kiezen.

Message To The Moon Directeur Hans Willem de Lint:

BNS werkt met Cosmos Data Logistics: een totaal informatie systeem voor het gehele logistieke proces. Dit systeem geeft tot op detail inzage van de bestelling van de goederen tot de aflevering aan de (eind)gebruiker. Waarom zouden wij genoegen nemen met een standaard tool als  BNS programmeurs in huis heeft, die precies dát kunnen ontwikkelen waar wij om vragen? Dankzij het BNS ERP-systeem Cosmos Data Logistics hebben wij real-time inzicht in alle facetten van onze productleveringen”.

BNS over de partnerovereenkomst:

Wij voorzien onze partners van online en real-time inzage in voorraad, orderstatus en track & trace op leveringen. Door hen te koppelen aan ons informatiesysteem is tot op detail te managen in voorraad, levering en retourlogistiek. Onze partners zijn daarin autonoom en maken zelf gebruikers aan om bijvoorbeeld hun producten tot op onderdeelniveau te beheren. Daarnaast bieden we diverse automatiseringsmogelijkheden waardoor we de uitgeleverde hardware kunnen voorzien van een mogelijkheid waarmee de partner op afstand firmware kan aanpassen en up to date brengen. Onze partners weten bovendien precies waar de modem zich bevindt en wat er mee is gebeurd.

Over Message To The Moon

Als grootste zelfstandige ondernemer in telecom levert Message To The Moon telefonie, internet en energie aan ondernemers en bedrijven over de hele wereld. En daarbuiten. Naast zakelijke telecommunicatie en ICT levert Message To The Moon ook de geschikte hardware. Message To The Moon mikt niet alleen op de maan, ze doen ook iets terug voor de eigen planeet. Zo hanteren we de strenge ISO 26000 en 27001 voorwaarden als het gaat om duurzaam ondernemen. Zo bent u zeker van groene energie, milieuvriendelijke bedrijfsvoering en een leverancier die maatschappelijk verantwoord zaken doen hoog in het vaandel heeft staan.