Greenet, aanbieder van breedbandinternet voor het buitengebied in Nederland startte recent met het aanbod van glasvezeldiensten. Zij waren voor de logistiek op zoek naar een partner die een volledig lifecycle fulfilmentdienstenpakket levert. BNS bleek de meest geschikte partij onder andere door hun expertise in recycling en refurbishmentdiensten in de retourlogistiek. Met behulp van het in huis ontwikkelde warehousemanagement systeem maakt BNS het bovendien mogelijk de locatie van uitgeleverde hardware inzichtelijk te krijgen.

Bart Heinink, Greenet over hun keuze voor logistiek:

BNS biedt ons volledige ontzorging op het gebied van logistiek. Een tijdrovend proces dat niet bij onze kernactiviteiten hoort. Zij kennen onze markt goed en weten welke stekker of kabel bij welke glasvezelproduct hoort. Daarnaast stellen zij gepersonaliseerde pakketten samen waarbij de hardware reeds voorzien is van de juiste instellingen. Het is heel fijn om een partij te hebben gevonden die ons het totale logistieke proces uit handen neemt. Zo zijn kwaliteitseisen gewaarborgd waardoor wij onze belofte van snel internet in de buitengebieden nakomen.

Patrick van Rosengarten, BNS:

We zijn er erg blij mee dat Greenet hun logistiek dienstenpakket bij BNS uitbreidde.” zegt Patrick van Rosengarten, accountmanager BNS. “We voorzien de organisatie al sinds 2017 van warehouse oplossingen. Daar komt nu het beheer van de (retour) logistiek bij. Greenet kiest door de samenwerking met BNS voor duurzaam assetmanagement. Wij verzorgen de refurbishment en recycling van hun producten. Door onze handen ineen te slaan maken we snel internet beschikbaar in het buitengebied.

Over Greenet

Greenet is een aanbieder van breedbandinternet voor het buitengebied in Nederland. Hun aanbod is een volwaardig alternatief voor een internetaansluiting via vaste netwerken als kabel, adsl of glasvezel. Greenet vindt dat breedbandinternet voor iedereen bereikbaar moet zijn, dus ook voor de mensen in de buitengebieden. En daar doen zij hun best voor. Niet door met moeilijke oplossingen komen, maar met een eenvoudige techniek die in het buitenland al veelvuldig wordt gebruikt. Daarvoor werken ze samen met bestaande en betrouwbare aanbieders. Zo doen ze wat ze beloven: snel internet leveren in het buitengebied!