Bij Glanssa B.V. draait alles om het bereiken van ongeëvenaarde glans en hygiëne, en nu gaat men nog een stap verder met een nieuwe en opwindende samenwerking. Glanssa bundelt haar krachten met BNS Data Logistics B.V., een pionier in de wereld van logistieke oplossingen.

Met bijna 70 jaar geschiedenis in de schoonmaak- en (bierglas)reinigingsmiddelenindustrie heeft Glanssa B.V. zich gevestigd als een prominente naam, vooral in de bruisende horecasector. En nu, met onze samenwerking met BNS Data Logistics B.V., gaat Glanssa nog een stap verder in het leveren van uitmuntende dienstverlening. De volledige logistiek, inclusief fulfillment, wordt toevertrouwd aan BNS Data Logistics B.V. Dit betekent dat de hoogwaardige ProGlans®-producten met de grootste zorg en precisie worden behandeld, opgeslagen en wereldwijd gedistribueerd.

De gedeelde toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid versterkt deze samenwerking. Nu kunnen niet alleen producten van ongeëvenaarde kwaliteit aangeboden worden, maar ook een betrouwbare en naadloze logistieke ervaring. Of het nu gaat om onze geavanceerde reinigingsmiddelen, spoelborstels van topkwaliteit, of op maat gemaakte private label projecten voor grote afnemers, de samenwerking met BNS Data Logistics B.V. stelt Glanssa in staat om de klantwensen met ongeëvenaarde precisie aan te pakken.

“Glanssa B.V. en BNS Data Logistics B.V.: samen brengen we glans in elke hoek van uw wereld.”