Vandaag ondertekende Anco Scholte ter Horst – Directeur Freedom Internet en Jeroen van Kerkhof – Directeur BNS Data Logistics op het hoofdkantoor van BNS in Vianen de samenwerkings-overeenkomst voor het samenstellen en de (retour)logistiek van de Freedom Internet installatiepakketten voor de consument.

De jongste internetprovider van Nederland koos al in een beginstadia van de oprichting, voor de samenwerking met BNS. BNS adviseert partners en begeleidt in hardwarekeuzes, voorraadbeheer en automatiseringsdiensten.

In de samenwerking is in het bijzonder veel aandacht voor het verduurzamen van de retourstroom. BNS is vooroplopend in recycling processen. Zo ontwerpen zij de processen rondom de retourstroom zo, dat deze bijna 100% teruggebracht kan worden naar grondstoffen voor hergebruik. Daarbij voegt BNS, op verzoek van partners, door middel van het toevoegen van refurbishmentprocessen, duurzaamheid & kostenefficiëntie toe aan hun bedrijfsprocessen.

Freedom Internet is een veeleisende partner op het gebied van privacy en veiligheid. BNS kan dankzij solide en gecertificeerde processen en een hoge klantgerichtheid uitstekend omgaan met deze eisen. Ook wij stellen eindgebruikerstevredenheid voorop en houden daarbij goed in de gaten wat wij bij kunnen dragen ten gunste van de directe en indirecte kosten in de levensduur van een product. Ik ben dan ook zeer trots op deze samenwerking,” zegt Jeroen van Kerkhof, directeur van BNS Data Logistics. Anco Scholte ter Horst, directeur Freedom Internet voegt daar aan toe: “We hebben voor BNS gekozen vanwege kun professionaliteit en service gerichtheid. Wij stellen specifieke eisen voor privacy en security en dat pakt BNS goed op.