BNS bestaat 20 jaar! Sinds februari 1999 toen je computer nog net zo groot was als je hele bureau. Aangezien dit toch alweer een tijdje geleden is, vertellen wij je graag over 20 jaar BNS geschiedenis.

BNS startte in 1999 als distributeur van Cisco accessoires. In eerste instantie onder de naam Top Data cables & services en vanaf 2006 als BNS Data logistics. BNS levert een breed pakket aan connectiviteitsoplossingen. Naast hardware bieden we klanten ook autoprovisioning-diensten en warehouse-oplossingen. Zo maken we het voor onze klanten mogelijk hun apparatuur op afstand te beheren, te controleren, nieuwe firmware te upgraden en bij te werken. We voegden de afgelopen jaren ook refurbishment toe aan de BNS-diensten, daarmee nemen we letterlijk de zorg voor het lifecycle management voor de producten en diensten van onze partners, geheel of gedeeltelijk, uit handen.

We kunnen met gerust hart stellen dé totaalleverancier van specialistische connectiviteitsoplossingen voor de Benelux zijn.

In 1999 startten we in Utrecht met 120 m2 warehouse, dat via 1.000 m2 in Nieuwegein groeide naar 1.500 m2 in de Meern. Dat werd vervolgens 3.800 m2 in ons 1e pand in Vianen en nu is dat 5.500 m2 in ons huidige pand in Vianen. Vanuit deze locaties verstuurden we de afgelopen 20 jaar ruim 8.5 miljoen pakketten.