H200

 

De H200 is ontworpen om “uit het zicht” te werken om inhoud te leveren in een breed scala van omgevingen – van gastvrijheid op de kamer tot bewegwijzering in de openbare ruimte en reclametoepassingen waar de vraag naar op 4K gebaseerde diensten snel groeit.

Sectorspecifieke functies omvatten een Power over Ethernet (PoE)-mogelijkheid voor installatie met één kabel, wat de installatietijd en -kosten vermindert. Een seriële displaypoort, IR-extenderpoort en VESA-montage ondersteunen allemaal bediening buiten het zicht, eenvoudige installatie en bevorderen een vereenvoudigde gebruikerservaring.

In een robuuste behuizing combineert het apparaat een krachtige AV1- en HEVC-processor met grafische versnelling voor snelle weergave van hoogwaardige grafische afbeeldingen. HEVC-mogelijkheden maken de levering van beelden van hoge kwaliteit mogelijk in gebieden waar bandbreedte of fysieke head-end-opslag moet worden geoptimaliseerd.

 

Kenmerken

• AV1/HEVC 4Kp60 provides high quality images at reduced bandwidth

• Out-of-sight operation using TVI serial interface or IR extender port as standard

• Tamper-proof, ruggedized chassis

• Integrated mounting brackets (VESA) to fit behind a screen for digital signage apps or underneath a desk for hospitality apps

• Power-over-Ethernet for single cable install

 

 

 

 

Datasheet Amino H200

Amino H200 Website